Assalamoe Alaikoem Warahmatoelahi wa barakatoeh beste broeders,

Het treurige bericht heeft ons vandaag bereikt dat een van de leden SIORHAAGLANDEN.NL moskee El-Fath in Den Haag vandaag is getroffen door een grote brand. Het is jullie waarschijnlijk ook niet ontgaan in het nieuws. Steun onze broeders van de moskee El-Fath uit de brand door het bericht te delen en waar mogelijk te ondersteunen!

In meerdere woningen en de moskee in de Schilderswijk in Den Haag heeft in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand gewoed. ‘Dit voelt heel slecht’, zegt de voorzitter van de moskee. ‘Je ziet je eigen moskee in brand staan. Ik ben hier al vanaf vier uur en je kan niks doen. Ik denk dat er niks meer te redden valt.’

Als Ummah kunnen we het niet over ons hart verkrijgen dat we een moskee verliezen. We moeten er samen voor zorgen dat de broeders en zusters zo snel als mogelijk weer naar hun geliefde moskee kunnen terugkeren.

Steun moskee El-Fath in deze zware en onzekere tijden met een gulle donatie. Allah (swt) geeft ons continu kansen om hassanaats te verdienen en ditmaal is het met het redden van Zijn huis.

Ga naar: https://gofund.me/228f6189